Koska Reetta ei itse näy tästä kirjoittavan, niin pitää minun kirjoittaa

Lauantaina OKK järjesti epäviralliset mölleille tarkoitetut agilitykilpailut. Tarjolla oli möllihyppyrata, mölliagirata ja helppo ykkösluokan agirata. Reetta kisasi Yodan kanssa kaikki radat. Ja millä menestyksellä! Kaksi voittoa ja yksi kolmossija. Aika menoa! Itse en ollut paikan päällä, mutta näin koirakon suoritukset videolta. Hienoa oli meno. Mölliradoilta tuli puhtaat radat ja ykkösluokan radalta tuli 10 vp + yliaikaa (mutta voitto) ja nämä tulivat pujottelun aloituksesta. Loppupujottelussa Yodalla oli loistorytmi päällä. Eli kaikkinensa ihan innolla odotamme ensi viikonlopun kisoja.

Kisamaassa oli myös kaksi muuta "suojattiani". Näin videoituna myös Eveliinan ja Wenlan yhden radan. Hienoa oli heidänkin menonsa. Erityisen hienoa alle vuoden harjoitelleen koirakon ensimmäiseksi kisastartiksi. Emilialle ja Essille tuli palkintopallisijoitus. Joten hyvä rata heilläkin. Onnittelut kummallekin tytölle, jos tänne sattuvat eksymään.

 On Saturday our dog club arranged inofficial agilitycompetiton with three runs. Reetta took part in them with Yoda. And what a result! They won two and were third once. Great job! Of the courses two were clear rounds and one with 10 faults + overtime (from the beginnig of the slalom). Now we are really looking forward to the official competitions next weekend.

- Päivi