Reetta laittoikin blogiin kuvapläjäyksen pennuista eiliseltä. Tässä sitten kirjallisessa muodossa pentujen kuulumisia kuluneelta viikolta. Ensin eiliset painot, ikää siis 6 viikkoa: Matami 1815 g, Masi 1800 g ja OKT 1970 g.

Viime maanantaina pennut kävivät siruttajalla. Sirutus meni mukavasti, vain OKT vähän pyristeli vastaan (siruttajan mukaan erittäin vähän). Kyseessä oli myös pentujen ensimmäinen autoajelu ja sekin meni vallan mainiosti: ääntäkään ei kuulunut. Sirutuksen yhteydessä lyötiin tietysti lukkoon myös pentujen viralliset nimet. Rekisteröintikin on nyt hoidettu ja viime yön päivityksessä tämä A-pentueemme on ilmestynyt jo KoiraNetiin! Viralliset nimet, jotka ovat pentujen syntymäpäivän Ystävänpäivän teemaisia, ovat:

Matami: Tyystilyksen Aito Ystävä. Kuten Reetan eilisestä postauksesta voi tulkita, Matamin kutsumanimeksi on tulossa Leya ja se jää meille kotiin.

Masi: Tyystilyksen Armas Valentino Masista on tulossa Tito ja se muuttaa 2,5 viikon kuluttua Kajaaniin. Masilta olen bongannut kummankin kiveksen laskeutuneena.

OKT: Tyystilyksen Amorin Apulainen OKTista on tulossa Mimmi ja se muuttaa Emmin perheen omaksi koiraksi Kempeleeseen.

Pennut ovat oppineet vaatimaan pois pääsyä pentuaitauksesta. Lenni Lokinpoikaset alkavat huutaa kuuden maissa aamulla - eivätkä suinkaan nälkää, vaan juoksemisen halua. Ne juoksevat meillä todella paljon ympäri koko taloa ja roikkuvat milloin kenenkin lahkeessa tai sukissa. Yoda imettää pentuja vielä muutaman kerran päivässä, mutta alkaa selvästi tekemään selväksi, että maitobaari on sulkeutumassa.

Viime viikon tiistaina Yoda pääsi piiiiitkästä aikaa agilitytreeneihin. Voi kuinka sillä oli hauskaa! Kunto on mammaloman aikana selvästi vähän rapistunut, mutta hyvältä meno näytti ja Reetalla on jo kova kuume kisakentille Yodan kanssa.

Keskiviikkona Reetalla oli sitten oikea kuume ja minä lähdin edustamaan häntä OKK:n kevätvuosikokoukseen. Reetta palkittiin viime Vuoden Junior Handler -kilpailun 2. sijasta, Yoda  Vuoden agilitylupaus -kilpailun 3. sijasta ja Mortti Vuoden tottelevaisuuslupaus -kilpailun 2. sijasta. Lisäksi Reetta palkittiin Agilityn SM (nuoret 10-13-vuotiaat) 2. sijasta, Suomen Agilityliiton Junior Cupin maksien (10-13-vuotiaat) voitosta, vastaavasta medien voitosta ja vielä Tottelevaisuuden alokasluokan SM (nuoret 10-13-vuotiaat) voitosta. Kun vielä lisäksi otin vastaan tuttavani koirien palkinnot, niin pöytä kyllä notkui palkintoja kohdallani ;)

Sillä aikaa kun minä istuin kokouksessa, Make vei pennut kylään Ronjan luokse Oulun keskustaan. Erityistä raporttia vierailusta en ole saanut, joten kaikki meni kai hyvin. Automatkan ajan pennut olivat ihan hiljaa, nukkuivat varmaan kevythäkissä. Yoda oli mukana näyttämässä esimerkkiä.

Viikonloppuna kävimme pentujen ja Yodan kanssa vierailulla isäni luona tervehtimässä australianterrieri Pontusta. Voi kuinka iloinen Pontus olikaan pennuista! Se leikki niiden kanssa tosi hienosti (paljon ystävällisemmin kuin yksikään omista koiristamme!) ja oli muutenkin oiva vierailun kohde. Pontusta käymme kyllä tervehtimässä vielä uudelleenkin ennen kuin osa pennuista muuttaa uusiin koteihinsa.

Tänään meillä juhlitaan Rasmuksen 12. syntymäpäivää. Huomenna pennuilla on luvassa toimintapäivä, samoin aktiviteetteja on suunnitteilla niille tulevaksi viikonlopuksi, mutta näistä sitten myöhemmin lisää. Sään salliessa pennut jatkavat ulkoilua omalla pihallamme. Muutoin niiden elämään kuuluu nukkumista, syömistä ja hulvatonta menoa ;)