Eilen vielä suunnittelin, että annan pennuille ensimmäistä kertaa kiinteää ruokaa loppuviikosta. Mutta pennutpa päättivät toisin! Aamulla kun Eeva kävi niitä tervehtimässä ja minä siivosin pentulaatikkoa, äMMät marssivat äitinsä ruokakupille massuttamaan ja OKT laitettiin sinne myös. Hyvin maistui starter-ruoka kolmikolle!

Erityisesti Masi on kunnostautunut aktiivisuudessa. Yöllä heräsin kaksi kertaa nostamaan sen takaisin pentulaatikkoon kun se oli sieltä poistunut eikä osannut enää takaisin. Tänään se myös murisi ja ärisi kunnolla painiessaan siskojensa kanssa.

 Yesterday I still planned that I will offer the puppies "real meal" for the first time in the end of the week. But this morning the puppies made an own decision, Matami and Masi went to mummy's bowl and ate. We took also OKT there. They ate with splendid appetite.

Especially Masi has been active. I woke twice in the night and lifted him back to the puppy box because he did not know the way there. Today he also gnarled a lot when playing with the sisters.