Kuten otsikko sanoo, pennuilla on menossa viimeinen yhteinen päivä; huomenna uuteen, omaan kotiinsa lähtee ainakin Mimmi. Eron hetken lähestymisen vuoksi tämän postauksen kuvien pääpaino on pentujen yhteiskuvissa. Melkein itku silmässä kirjoitan tätä - noita TULEE IKÄVÄ! Vaikka ne ovatkin kuin piranjalauma, hyökkäävät yhdessä kaiken liikkuvan kimppuun.

Eilen pennut kävivät eläinlääkärin tarkastuksessa. Kaikki oli ok lukuunottamatta Titon alakulmahampaiden tiukkaa asentoa, jonka toki olin itsekin huomannut ja tulevaa omistajaa informoinut. Eläinlääkärikin tunsi Titolta kummankin kiveksen laskeutuneena, kuten minä olen tuntenut 5 viikkoisesta saakka. Pennuilla ei ollut napatyriä (kiitos Anne! Ilman sinua tulos olisi voinut olla toinen), ei häntämutkia, ei poikkeavuuksia sydänäänissä. Eli näiltä osin voimme luovuttaa pennut hyvillä mielin uusiin koteihinsa.

Kun kerran käytiin kaupungissa, käytimme tilanteen hyödyksemme ja Reetta kävelytteli pentuja yksi kerrallaan kaupungin vilinässä. Eivät pelänneet autoja, ihmisiä tai polkupyöriä. Mimmi osoitti erityistä sosiaalisuutta ja hyppi kahdella jalalla vastaantulleita ihmisiä kohti. Mimmi on meillä kotona osoittanut erityisiä Houdinin piirteitä ja karkaillut koirapihalta muutamaan otteeseen. Sen uudet omistajat saavat kyllä olla tarkkoina, ettei Mimmuska pääse karkaamaan. Kun muut 5 koiraa tulevat kutsusta sisälle, Mimmillä ei tee ollenkaan tiukkaa jäädä yksin pihalle. Ja tosiaan, se käyttää kaikki rakoset hyödykseen ja lähtee tutkimaan suurta maailmaa.

Tänään Mimmillä ja Titolla on pesupäivä, että pääsevät puhtaina lähtemään omiin koteihinsa. Toivottavasti saamme pestyä ne sen verran aikaisin, että pääsisimme ulos niitä kuvaamaan, että saisimme niistä muistoksi viimeisen päälle hyvät kuvat.

Sitten kuviin. Ensiksi kuva viime viikolta. Tässä kolme melkein 8 viikon ikäistä keskikokoisen villakoiran pentua näyttää, miten yhdessä mahtuu nukkumaan 40 cm x 40 cm kokoisen sohvatyynyn päällä. Vasemmalla Tito, keskellä Leya ja oikealla pää ylhäällä Mimmi.

 

Sitten kuvia tältä päivältä. Kaksi kuvaa kaikista yhdessä ulkona pihalla.

Vasemmalla Leya, keskellä Mimmi, oikealla Tito

Sitten leikitään "seuraa johtajaa". Johtajana Mimmi, seuraavana Leya ja viimeisenä Tito

Siskoksista sain myös kivan kuvan yhdessä. Mimmi leikkii isänsä vinkulelulla. Onneksi Mortti ei näe, sen lelut ovat "pyhiä" eikä niihin saa muut koskea.

Titon vauhtia

Pääkuvat kaikista. Ei mitenkään onnistuneita otoksia, mutta pennut tulivat spontaanisti minua tervehtimään kun istuin portaalla enkä voinut olla ottamatta kuvia. Syntymäjärjestyksessä, eli Leya, Tito ja Mimmi.

Vielä viimeiseksi kuva tilanteesta, joka meillä on täällä kotona tällä hetkellä.