Ilta meni (ja jatkuu) takkeja koirille tehdessä. Tähän mennessä on vasta tehty Yodalle toppatakki (aloitettu kylläkin jo eilen) ja Yodalle fleecetakki. Ihania pinkkejä molemmat, prinsessakoiralla pitää olla prinsessatakkeja. Tuskin kumpaakaan käytetään montaa kertaa, mutta on ne suloisia!

Yodan eilen aloitettu, tänään loppuun saateltu, toppatakki on pinkki-valkoruudullinen, toppakankaasta tehty, vuori on vaaleansinistä villakoirakangasta, josta on myös pyllyn päällä sydämen mallinen tasku. Taskussa Yoda voi kuljettaa turkoosia, kärsinyttä koiralelua, ja saa sen itse sieltä myös pois. Saa nähdä, raskitaanko takkia oikeasti käyttää metsälenkeillä, vai jääkö agilityhallikäyttöön ;) Alla kuvasarja toppatakista, ensimmäisessa kuvassa sivulta, toisessa takin vuori, kolmannessa takki edestä (takissa nuo kaikki kiiltävät osat ovat heijastinta), neljännestä eteenpäin sydänfleecetakki (kuvissa takki viimeistelyä vaille valmis, rusetti sijaitsee takin niskassa, ja on ainut minun tekemä asia takissa :D) ja viimeisimmässä kuvassa on Yodan jo aiemmin tehty villatakki, tietenkin pinkki sekin. Neule on neulottu koripohjaneulonnalla.

Sivulta takki on tälläinen Takin vuori Edestä Fleecetakki edestä Takissa on niskassa rusetti Fleece sivulta Villatakki sivulta

Päivällä käytiin Haukiputaan kangaskaupassa, ja mukaan tarttui vain klipsulukkoja ja heijastin- ja kanttinauhaa. Jyskissä vierailessamme tulimme hulluiksi! Fleecepeitto-osastolla varsinkin! Mukaan tarttui "vain" neljä peittoa; Mortille musta-valkoinen pääkallokuvioinen ja vaalean vihreä huopa, Yodalle pinkki ja puna-valkoinen sydänkuviollinen huopa. Yodan huopia on jo leikelty, niistä tuli se ihana fleecetakki. Ja huovathan siis päätyvät koirien takeiksi, ei nukkuma-alustoiksi. :] Jämät päätyvät  tilkuiksi tai Schleich-eläimien loimiksi.

Mortille takin kaavat on jo tehty, mutta saattaa jäädä huomiseen. Mortille on myös suunnitteilla, kaavat tehtynä, nk. huskymallin kaulapanta, vaalean vihreänä sekin. Mortillehan ostettiin agilitykilpailusta voitetulla Mustin ja Mirrin lahjakortilla vaaleanvihreä tekonahkainen hihna, niin pitää tehdä takki ja panta sävy sävyyn, agilitykisoihin vaikkapa.

Hessu saa takkinsa kaapista löytyneestä, fleecehuovasta sekin, valkoinen vaaleansinisillä palloilla.

 Kaavana käytetään hyväksi todettua, samaa mikä poikien toppatakeissakin on. (muunneltu versio vanhasta Hurtan takista) Takit eivät siis ole nk. manttelimallisia, vaan kunnon takkeja, joissa on helmaa reisilihaksiin ja mahaläppä, antaen silti tilaa liikkua.

-Reetta

 We've sewed rugs for the dogs. Yoda got two rugs: one out of a bargain (fleeceblanket) we found in Jysk and one of a proper material. In this one (the first pictures) lining is of a fabric with poodlemotive! A princess needs princesstyle rugs, doesn't she?

Reetta went nuts in Jysk! She wanted to buy many more blankets than we bought (that wasn't too little either).