Yoda voi hyvin. Nyt laskettuun aikaan on aikaa enää kaksi viikkoa! Paino on Yodalla noussut 900 grammaa juoksun alusta ja kilon alimmasta punnitusta painosta astutuksen jälkeen. Kun olin punninnut Yodan astutuksen jälkeen tuohon alimpaan painoon eli 8,45 kg työkaverit lohduttivatkin minua, että kyllä siellä on pentuja tulossa, emähän on selkeästi voinut huonosti alkuraskaudesta. Tällä hetkellä Yodan paino siis on 9,4 kg. Ennen astutusta sen paino oli 8,5 kg. Minulla on käytössä ikivanha mekaaninen keittiövaaka, siitä johtuen noin tarkat punnitukset ;)

Yoda käy edelleen normaalisti lenkillä urosten kanssa, mutta ei se ole enää reiluun viikkoon jaksanut juosta kuten ennen. Tai kyllä se saattaa ottaa pikkuspurtin poikien kanssa, mutta tyytyy melko äkkiä sipsuttelemaan minun perässäni. Meillä siis koirat ulkoilevat paljon vapaina ja vauhti varsinkin Mortilla on lenkeillä ihan hirveän kova. Remmilenkkejä Yoda varmaan jaksaa tehdä kuten ennenkin.

Ruokakin maistuu Yodalle ihan mukavasti, siihen olen ihan tyytyväinen. Eli kaikkinensa meille kuuluu ihan hyvää.

 Yoda is doing well. Now it is only two weeks to the whelping! Yoda's weight has increased with one kilogram from the lowest measured (8,45 kg) after the mating. From the beginning of the heat (8,5 kg)  it has increased with 900 grams and is now 9,4 kg.

Yoda goes still out with our males but for over a week she has not been able to run as she used to. Or she can run fast a little while but quickly starts walking behind me. Our dogs run free a lot and especially Mortti keeps running on high speed. I suppose Yoda is still able to walk as usually on the leash.

Yoda eats well, I am satisfied with it. So all in all, everything is fine here.