Viikko sitten viikonloppuna meillä tapahtui paljon. Perjantaina ensin Mimmi ja heti perään Tito lähtivät omiin koteihinsa: Mimmi Kempeleeseen ja Tito Kajaaniin. Kumpikin sai ihanan kodin ja vaikka näin asioiden pitääkin mennä, niiden lähtö oli haikea. Yodalla pentujen lähtö otti todella koville! Perjantai-iltana, kun pennut olivat lähteneet, se oli todella levoton ja jännittynyt. Näytimme sille toki kummankin pennun lähdön, mutta ei se varmaan tilannetta siinä tajunnut. Myös Hessu oli murheissaan, kun sen niin ihanat leikkikaverit lähtivät. Pitkään aikaan Hessu ei ole tullut syliini sohvalle, mutta nyt se tuli. Tuntui pahalta katsoa koirien ikävää.

Pentujen lähtökuvat ovat Maken kamerassa. Ne tulevat varmaan jossain vaiheessa kotisivuille A-pentueen sivulle.

Lauantaiaamuna Yoda oli onneksi jo oma itsensä ja se otti täyden ilon irti meille kotiin jääneestä pennustaan Leyasta ja leikitti tytärtään oikein olantakaa. Yodalla oli tuolloin myös syntymäpäivä, se täytti 3 vuotta, mutta synttärit jäivät kyllä täysin muiden tohinoiden jalkoihin. Lähdimme Kokkolaan kylään ja agilitykisoihin. Leya lähti mukaan opettelemaan matkustamisen saloja ja hyvin siltä ensimmäinen pidempi reissu menikin. Ensin kyläilimme (kiitos Ulla!) ja sitten kisapaikalle.

Yoda oli ilmoitettu 3 starttiin, hyppyradalle ja kahdelle agiradalle. Hyppyrata eli C-kisa oli ensin. Radalle lähdössä näki, että Reettaa jännitti. Rata oli ihan kiva ja varmaankin suurten odotusten vuoksi Yoda kieltäytyi yhteistyöstä kokonaan ja parin tie tyssäsi toiseen esteeseen. Pidin Reetalle puhuttelun mm yhteistyöstä ja toinen rata menikin paremmin. Sieltä Yodalle 5 vp puomin kiellosta (luuli sitä keinuksi, koska keinu oli sitä ennen radalla) ja reilusti yliaikaa. Kolmas rata oli ratavirheetön, mutta sieltä myös reilusti yliaikaa hitaan keinun takia. Positiivista oli kuitenkin, että Yoda meni keinun kummallakin kerralla. Vauhtia ja intoa siihen sille pitää kyllä vielä jostakin kovasti löytää.