Sisareni esitti vienon toivomuksen pitsisukista. Löysin Novitan sivuilta ohjeen 7 veljestä -langalle ja neuloin hänelle luonnonvalkoiset pitsisukat. Sukista tuli niin ihanat, että tein itselleni samanlaiset. Parasta(?) sukissa oli oikea villantuoksu. En ole aiemmin käyttänyt luonnonvalkoista lankaa, mutta se ja tuo malli saivat minut kyllä täysin pauloihinsa. Näitä voisi tehdä useammankin parin, jos olisi käyttäjiä. Ehkä esikoiselle vielä...

Kahdessa ensimmäisessä kuvassa sisarelleni lähettämäni sukat.

Ja omat aarteeni, joiden pitämiseen odotan puhtaampia lattioita.

Vanhemmalle pojalle olen neulonut vihreät sukat 7 veljestä -langasta. Jalkaterän päällinen on korinpohjaneulosta, muuten ihan perussukat, varsi vain on melko pitkä. Meillähän lapset eivät pääsääntöisesti pidä "pikkusukkia" lainkaan, ainoastaan villasukkia. Siksi minä saan niitä niin paljon neuloa!

Tällä hetkellä työn alla on uusien terien neulominen vanhoihin varsiin. Esikoiselle tein jo tällaisen parin, kun hän loman aikana meille tullessaan toi yhden rikkinäisen sukan korjattavaksi ja terän värin vaihtoon, koska hän aikoi käyttää tätä sukkaa toisen värisen parin kanssa. Ompeluhuoneessani muuta penkoessani löysin kyseisen sukan alkuperäisen parin, joka odotti siellä korjausta, joten esikoinen sai eilen kokonaisen uusitun sukkaparin. Harmi vain, että tästä parista en ottanut valokuvaa ennen terän uusimista (en kyllä sen jälkeenkään).

Tässä välissä myös yhdet ihan huvinvuoksi neulotut junasukatkin valmistuneet, mutta ne ovat valokuvaamatta.